Gitarrlektioner i Stockholm, privatlektioner

Gitarrlärare Martin Ågren, som har lärarexamen från Musikhögskolan och lång erfarenhet, erbjuder privatlektioner i akustisk gitarr. Gitarrlektionerna ges på Kungsholmen i Stockholm, alternativt online. Privatundervisningen anpassas utifrån gitarrelevens intresse, önskemål och behov. Inga förkunskaper krävs för att lära sig spela gitarr. Både nybörjare och erfarna elever är välkomna på gitarrlektion. Gitarrkurs i form av individuell undervisning ges till pensionärer, vuxna, ungdomar och barn (minst 8 år gamla). Unna dig en stimulerande, utvecklande och rolig fritidssysselsättning! Gitarrspel är en perfekt hobby att ägna sig åt hemma. Att ha en privatlärare i gitarr är det bästa sättet att lära sig gitarr. Boka privat gitarrlektion hos Martin Ågren!

Bild: Martin Ågren ger gitarrlektion i Stockholm, privatlektion
Gitarrlektion hos Martin Ågren i Stockholm
Foto: Lukas Lennse

♫♫♫

Gitarrläraren

Erfaren gitarrlärare

Martin Ågren har lärarlegitimation och 5,5 års musikhögskoleexamen med gitarrlärarinriktning. Martin har gett mer än 1000 gitarrlektioner som professionell gitarrpedagog och är även en erfaren musiker. Martin har även erfarenhet av att undervisa i gitarr på musikskolor. Martin var tidigare anställd som gitarrlärare på musikskola, men valde senare att övergå till att arbeta heltid i sitt egna musikföretag.

Gitarrlärare Martin Ågren i Stockholm
Gitarrlärare Martin Ågren i Stockholm

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan

Boka

Boka gitarrlektion

Mejla intresseanmälan till info@martinagren.com för att bli kontaktad angående bokning! I mejlet skriver du gitarrelevens namn samt om du har ett presentkort.

Bild: gitarrelev som spelar gitarr

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan

Gitarrlektionerna

Individuell undervisning

Privatlektionerna ges i form av individuell undervisning, det vill säga: en elev per gitarrlektion. Fördelarna med att ta individuellt anpassade privatlektioner i gitarr är många. Du utvecklas både bättre och snabbare när du tar gitarrlektioner privat, jämfört med om du endast lär dig själv. Du som gitarrelev kan också känna dig trygg med att undervisningen går lagom snabbt fram i ett tempo som passar dig. Dessutom är det roligt och stimulerande med privatundervisning i gitarr. En annan fördel är regelbundenheten. Genom att ta lektioner regelbundet hos en gitarrcoach, så kan du hitta ett flyt i vardagen där du får återkommande feedback från din gitarrlärare. Att söka gitarrtips på Internet via YouTube eller Google är ett bra komplement till att gå hos en privatlärare i gitarr. Men om du vill utvecklas optimalt så behöver du ta privata gitarrlektioner. Målet med gitarrundervisningen är att det ska vara roligt, trevligt och utvecklande för eleven. Varmt välkommen som privatelev hos gitarrlärare Martin Ågren!

Alternativ 1: IRL

Gitarrlektioner ges på Kungsholmen mellan Fridhemsplan och Thorildsplan. Besöksadress: Lindhagensgatan 51, 112 43 Stockholm. IRL är en förkortning för in real life och betyder att man ses på riktigt/fysiskt (till skillnad mot online där man ses digitalt via Internet).


Alternativ 2: Online

Om du inte har möjlighet att ta dig till Kungsholmen i Stockholm (där IRL-lektioner ges) så kan du ha gitarrlektioner online istället. Distansundervisning ges via Zoom eller Facetime. Online-lektioner via videosamtal är en bra lösning om du har lång resväg till Kungsholmen eller allmänt ont om tid (och vill minska resandet).

Bild: Undervisningsplatsen på Kungsholmen
Undervisningsplatsen på Kungsholmen
Foto: Lukas Lennse

Låna akustisk gitarr

Du kan låna akustisk gitarr (för högerhänt, vuxen gitarrist) under IRL-lektion, och du behöver inte fråga om lov i förväg.


Repertoar, låtar

Martin Ågren har fler än 250 sånger i sin repertoar och har ytterligare hundratals gitarrstycken och övningar att lära ut. Repertoarsidan visar hela listan med sånger (men övriga gitarrstycken och övningar visas inte i dokumentet).


Tider, privatlektioner

Gitarrundervisning ges både vardagar och på helgen. Exempel på vanliga tider är: 09:45, 11:45, 13:00, 14:30, 16:00 (och ibland även klockan 17:45).

Du kan lära dig

När du tar gitarrlektioner hos Martin Ågren, kan du lära dig: ackordspel, trubadurspel, klassisk gitarr, musikteori, musiklära, ergonomi, sittställning, handställning, olika låtar, övningsstrategier, teknikövningar, fingerspel, plektrumspel, ackord, melodispel, skalor, kompfigurer, slagkomp, strumming, basgångar, snygga intron, tabulatur, noter, olika genrer, repertoarkännedom med mera.

Trygghet

Coronaanpassning vid IRL-lektion: gitarrläraren och eleven sitter minst 2 meter ifrån varandra, vilket är bra ur allmän smittskyddssynpunkt. Handsprit finns på plats om du skulle vilja desinficera händerna före/efter lektionen. Om gitarreleven är under 18 år så är en förälder alltid varmt välkommen att sitta med i undervisningsrummet under lektionen.

Hjälp inför audition

Martin Ågren har coachat flera gitarrelever inför deras auditions och hjälpt dem att komma in på estetiska program. Martin har själv arbetat flera år som gitarrlärare på musikgymnasium på estetiskt program, och även suttit som jurymedlem på Musikhögskolan vid antagningen till gitarrlärarutbildningen. De erfarenheterna är naturligtvis användbara vid coachning av gitarrelever som ska göra audition till estetiskt program.

Teambuilding, gitarr

Martin Ågren erbjuder gitarrkurs som teambuilding-aktivitet till företag. Martin har sedan tidigare erfarenhet av att leverera musikaktivitet i form av gitarrkurs till företag.

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan

Pris

Pris, privatlektion

Pris per gitarrlektion, individuell undervisning:

  • ● 45 minuter: 500 kr
  • 60 minuter: 650 kr (rekommenderas - passar bäst för de flesta)
  • ● 90 minuter: 950 kr
  • Paketpris, individuell undervisning:
    8 st gitarrlektioner a´ 60 minuter: 4750 kr. Du sparar 450 kr.
Alla priser är angivna inklusive moms. Företaget Martin Ågren är godkänt för F-skatt och momsregistrerat.

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan

Presentkort, gitarrlektioner

Presentkort

Julklappstips och tips inför födelsedag: presentkortgitarrlektioner i Stockholm hos gitarrpedagog Martin Ågren. Ge bort presentkort med gitarrundervisning eller önska dig denna upplevelsepresent som julklapp eller födelsedagspresent! För att beställa presentkort: e-posta till info@martinagren.com och skriv om du vill hämta presentkortet hos gitarrläraren på Kungsholmen eller om du vill få presentkortet e-postat till dig!

Bild: presentkort på gitarrlektioner i Stockholm
Presentkort på gitarrlektioner i Stockholm

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan

Recensioner

Nöjda gitarrelever

Här nedanför kan du läsa omdömen skrivna av Martin Ågrens gitarrelever (ursprungligen postade på Facebook eller Google).

Bild: Recensent Therese Lagerman
Therese Lagerman

Duktig och kunnig gitarrlärare. Plockar fram glädjen i spelandet. Pedagogisk och tålmodig. Rekommenderas varmt!

Bild: Recensent Cecilia Clase
Högsta betyg
Cecilia Clase

"Martin är inte bara en duktig musiker med stor repertoar, utan även en engagerad, hjälpsam, lyhörd och konstruktiv lärare. Man utvecklas snabbt när man spelar med dig!"

Bild: Recensent Björn Zettergren
Högsta betyg
Björn Zettergren

"Underbart pedagogisk och tålmodig lärare med gott om humor. Kul lektioner varje gång. Rekommenderas!"

Högsta betyg
Thierry Dubreuil

"Mycket trevlig, seriös och kunnig lärare, som är pedagogisk och anpassar lektionens takt med elevens förkunskaper. Kan varmt rekommendera Martin!"

Högsta betyg
Iuliana Deaconeasa

"Väldigt duktig, pedagogisk och tålmodig lärare. Min dotter tyckte att lektionerna var jätteroliga! Martin rekommenderas varmt."

♫♫♫

👆 Till toppen av sidan