Gitarrlektioner

Gitarrlektioner i Stockholm

Gitarrlektioner erbjuds av gitarrlärare med musikhögskoleexamen. Privatlektioner i akustisk gitarr ges på Kungsholmen vid Fridhemsplan, Stadshagen. Privatundervisningen anpassas utifrån elevens individuella önskemål och behov. Målet med gitarrundervisningen är att det ska vara roligt, trevligt och utvecklande för gitarreleven. Allt ifrån trubadurspel och klassisk gitarr till musikteori, övningsstrategier och ergonomi lärs ut, efter önskemål. Vuxna, ungdomar, barn och pensionärer är alla välkomna. Oavsett om du är nybörjare och vill lära dig spela gitarr från grunden, eller om du har spelat gitarr förut och vill vidareutveckla ditt spel och kunnande, så är du välkommen att gå gitarrkurs hos Martin Ågren. Unna dig en stimulerande, utvecklande och rolig fritidssysselsättning: boka gitarrlektion!

 

Alla är välkomna

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna: vuxna, ungdomar, pensionärer, barn, nybörjare och elever som har spelat i flera år.

gitarrlektioner Stockholm
presentkort gitarrlektioner Stockholm

Presentkort, gitarrlektioner

Julklappstips och tips inför födelsedag: ge bort presentkort med gitarrundervisning eller önska dig denna upplevelsepresent som julklapp eller födelsedagspresent!

* För att köpa presentkort: e-posta till info@martinagren.com och tala om vilket av nedanstående alternativ som passar dig bäst! Vänligen skriv även gitarrelevens namn och ditt mobilnummer i mejlet!

* Alternativ 1: Boka tid för upphämtning av presentkort på Kungsholmen! Det vill säga: du betalar på plats och får presentkortet i handen.

* Alternativ 2: Betala hemifrån och få presentkortet postat till dig. Tänk på att det kan ta flera vardagar för posten att leverera kortet!

 

Erfaren gitarrlärare

Martin Ågren har 5,5 års musikhögskoleexamen med gitarrlärarinriktning bakom sig. Han har gett mer än 1000 gitarrlektioner som professionell gitarrlärare och har genomfört mer än 200 konserter/livemusikuppdrag som professionell gitarrist och sångare.

 

Låna gitarr

Du har alltid möjlighet att låna gitarr under lektionen, vilket exempelvis är smidigt ifall du har lektion direkt efter jobbet eftersom du då slipper ta med din gitarr till skolan eller jobbet.

 

Online-material

Som gitarrelev hos Martin Ågren har du tillgång till online-material utan extra kostnad.

 

Omdömen

Här är exempel på omdömen som gitarrlärare Martin Ågren har fått:

"Jag tycker att det är så himla roligt att spela gitarr hos dig!"

"Vilken lektion - vi hann ju med allt, tycker jag! Vet du, det här är som meditation för mig... Det är en eloge till dig!..."

"Du förklarar väldigt bra!"

"Tack för fantastisk lektion!"

"Du är bra på att lära ut, verkligen!"

"Tack för igår - det är alltid lika kul"

Trygghet

Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt.

 

Musikutrustning

Som gitarrelev har du möjlighet att köpa musikutrustning i samband med lektion. Exempel på utrustning som vanligtvis finns på lager: fotpall, plektrum, notställ, barréklämma (capotasto), gitarrstativ, pärm.

 

Tider och bokning

Kontakt och karta

Pris

Sångrepertoar

YouTube-kanal

Tillbaks överst på sidan

Gitarrlärare i Stockholm

______________________________________________________________________________________________________________________________

Martin Ågren info@martinagren.com 070-444 50 42 Sankt Göransg. 116, Stockholm

Copyright: Martin Ågren. All rights reserved.