Bild: Martin Ågren ger gitarrlektion i Stockholm, privatlektion

Gitarrlektioner i Stockholm

Gitarrlärare Martin Ågren, som är erfaren och välutbildad, erbjuder privatlektioner i akustisk gitarrKungsholmen och online.

Gitarrkurs ges till pensionärer, vuxna, ungdomar och barn (minst 8 år gamla). Att ha en privatlärare är bästa sättet att lära sig spela gitarr. Boka privat gitarrlektion!

♫♫♫

Innehållsförteckning

Gitarrläraren

Erfaren gitarrlärare

Martin Ågren har lärarlegitimation och 5,5 års musikhögskoleexamen med gitarrlärarinriktning. Martin, som har lång erfarenhet, har gett mer än 1000 gitarrlektioner som professionell gitarrpedagog och är även verksam som musiker sedan många år tillbaks.

Martin har även erfarenhet av att undervisa i gitarr på musikskolor. Martin var tidigare anställd som gitarrlärare på musikskola, men valde senare att övergå till att arbeta heltid i sitt egna musikföretag.

Gitarrlärare Martin Ågren i Stockholm
Gitarrlärare Martin Ågren i Stockholm
♫♫♫

Plats

Kungsholmen, IRL

Du kan välja mellan att ha gitarrlektion IRLKungsholmen eller att ha eller att ha gitarrlektion online. Gitarrlektioner med fysiska träffar ges mellan Fridhemsplan och Thorildsplan. Besöksadress: Lindhagensgatan 51 , 112 43 Stockholm.

IRL är en förkortning för in real life och betyder att man ses på riktigt/fysiskt (till skillnad mot online där man ses digitalt via Internet).

Boka gitarrlektion i Stockholm hos Martin Ågren!

Bild: Undervisningsplatsen på Kungsholmen
Undervisningsplatsen på Kungsholmen
Foto: Lukas Lennse
♫♫♫

Online

Gitarrlektioner online

Om du inte har möjlighet att ta dig till Kungsholmen i Stockholm så kan du ha gitarrlektioner online istället. Distansundervisning ges via Zoom eller Facetime.

Online-lektioner via videosamtal är en bra lösning om du har lång resväg eller om du har ont om tid (och vill minska resandet).

Boka online-lektion hos Martin Ågren!

♫♫♫

Pris

Prislista, privatlektioner, gitarr

Här nedanför ser du prislistan för gitarrundervisning. Alla priser är angivna inklusive moms. Företaget är godkänt för F-skatt och momsregistrerat.

EN elev per lektion

  • ● 45 minuter gitarrlektion: 500 kr per lektion.
  • 60 minuter gitarrlektion: 650 kr per lektion (rekommenderas - passar bäst för de flesta).
  • ● 75 minuter gitarrlektion: 800 kr per lektion.
  • ● 90 minuter gitarrlektion: 950 kr per lektion.

Paketpris, EN elev per lektion

8 st gitarrlektioner a´ 60 minuter: 4750 kr. Du sparar 450 kr.

TVÅ elever per lektion

60 minuter gitarrlektion: 800 kr (alltså 400 kr per person) per lektion.

Bild: gitarrelev som spelar gitarr
♫♫♫

Presentkort

Presentkort, gitarrlektioner

Julklappstips och tips inför födelsedag: presentkortgitarrlektioner i Stockholm hos gitarrpedagog Martin Ågren. Ge bort presentkort med gitarrundervisning eller önska dig denna upplevelsepresent som julklapp eller födelsedagspresent!

Beställa presentkort

För att beställa presentkort: e-posta till info@martinagren.com och skriv om du vill hämta presentkortet hos gitarrläraren på Kungsholmen eller om du vill få presentkortet e-postat till dig!

Bild: presentkort på gitarrlektioner i Stockholm
Presentkort på gitarrlektioner i Stockholm
♫♫♫

Boka

Boka gitarrlektion

Gitarrundervisning ges både på vardagar och på helgen. Du kan boka gitarrlektiontvå olika sätt:

Alternativ 1: Bokning via online-kalender

Du behöver inget login för att boka.

I rutan info till leverantören skriver du elevens namn samt om du har presentkort.

Klicka på en bokningslänk:

Alternativ 2: Bokning via mejl/telefon

Mejla till info@martinagren.com för att bli kontaktad angående bokning! I mejlet skriver du gitarrelevens namn samt om du har ett presentkort.

♫♫♫

Gitarrlektionerna

Välkommen som gitarrelev

Både nybörjare och erfarna elever är välkomna på gitarrlektion. Inga förkunskaper krävs för att lära sig spela gitarr.

Gitarrspel är en perfekt hobby att ägna sig åt hemma. Unna dig en stimulerande, utvecklande och rolig fritidssysselsättning! Varmt välkommen som privatelev hos gitarrlärare Martin Ågren!

Låna akustisk gitarr

Du kan låna akustisk gitarr (för högerhänt, vuxen gitarrist) under IRL-lektion, och du behöver inte fråga om lov i förväg.

Trygghet

Företaget är godkänt för F-skatt och momsregistrerat. Om gitarreleven är under 18 år så är en förälder alltid varmt välkommen att sitta med i undervisningsrummet under lektionen.

Individuell undervisning

Privatlektionerna ges i form av individuell undervisning, det vill säga: en elev per gitarrlektion. Privatundervisningen anpassas utifrån gitarrelevens intresse, önskemål och behov.

Målet med gitarrundervisningen är att det ska vara roligt, trevligt och utvecklande för eleven.

Fördelarna med att ta individuellt anpassade privatlektioner i gitarr är många. Du utvecklas både bättre och snabbare när du tar gitarrlektioner privat, jämfört med om du endast lär dig själv.

Du som gitarrelev kan också känna dig trygg med att undervisningen går lagom snabbt fram i ett tempo som passar dig. Dessutom är det roligt och stimulerande med privatundervisning i gitarr.

En annan fördel är regelbundenheten. Genom att ta lektioner regelbundet hos en gitarrcoach, så kan du hitta ett flyt i vardagen där du får återkommande feedback från din gitarrlärare.

Visst finns det en hel del gitarrtips på Internet som kan vara användbara för den som vill lära sig spela gitarr. Men om du vill utvecklas optimalt så behöver du ta privata gitarrlektioner. Gitarrtips på nätet kan dock vara ett bra komplement till att gå hos lärare.

Repertoar, låtar

Martin Ågren har fler än 250 sånger i sin repertoar och har ytterligare hundratals gitarrstycken och övningar att lära ut.

Repertoarsidan visar hela listan med sånger (men övriga gitarrstycken och övningar visas inte i dokumentet).

Du kan lära dig

När du tar gitarrlektioner hos Martin Ågren, kan du lära dig:

Ackordspel, trubadurspel, klassisk gitarr, musikteori, musiklära, ergonomi, sittställning, handställning, olika låtar, övningsstrategier, teknikövningar, fingerspel, plektrumspel, ackord, melodispel, skalor, kompfigurer, slagkomp, strumming, basgångar, snygga intron, tabulatur, noter, olika genrer, repertoarkännedom med mera.

Teambuilding, gitarr

Martin Ågren erbjuder gitarrkurs som teambuilding-aktivitet till företag. Martin har sedan tidigare erfarenhet av att leverera musikaktivitet i form av gitarrkurs till företag.

Hjälp inför audition

Martin Ågren har coachat flera gitarrelever inför deras auditions och hjälpt dem att komma in på estetiska program.

Martin har själv arbetat flera år som gitarrlärare på musikgymnasium på estetiskt program, och även suttit som jurymedlem på Musikhögskolan vid antagningen till gitarrlärarutbildningen. De erfarenheterna är naturligtvis användbara vid coachning av gitarrelever som ska göra audition till estetiskt program.

♫♫♫

COVID

COVID-uppdatering

Coronaanpassning vid IRL-lektion: gitarrläraren och eleven sitter minst 2 meter ifrån varandra, vilket är bra ur allmän smittskyddssynpunkt. Handsprit finns på plats om du skulle vilja desinficera händerna före/efter lektionen. Gitarrläraren är trippelvaccinerad mot COVID. Online-lektion finns som alternativ, om du föredrar det.

♫♫♫

Recensioner

Nöjda gitarrelever

Här nedanför kan du läsa omdömen skrivna av Martin Ågrens gitarrelever (ursprungligen postade på Facebook eller Google).

Bild: Recensent Therese Lagerman
Therese Lagerman

Duktig och kunnig gitarrlärare. Plockar fram glädjen i spelandet. Pedagogisk och tålmodig. Rekommenderas varmt!

Bild: Recensent Cecilia Clase
★★★★★
Cecilia Clase

"Martin är inte bara en duktig musiker med stor repertoar, utan även en engagerad, hjälpsam, lyhörd och konstruktiv lärare. Man utvecklas snabbt när man spelar med dig!"

Bild: Recensent Björn Zettergren
★★★★★
Björn Zettergren

"Underbart pedagogisk och tålmodig lärare med gott om humor. Kul lektioner varje gång. Rekommenderas!"

★★★★★
Thierry Dubreuil

"Mycket trevlig, seriös och kunnig lärare, som är pedagogisk och anpassar lektionens takt med elevens förkunskaper. Kan varmt rekommendera Martin!"

★★★★★
Iuliana Deaconeasa

"Väldigt duktig, pedagogisk och tålmodig lärare. Min dotter tyckte att lektionerna var jätteroliga! Martin rekommenderas varmt."

♫♫♫