Logotype Martin Ågren


Gitarrlektioner i Stockholm

 

Privatlektioner i akustisk gitarr erbjuds av erfaren gitarrlärare med musikhögskoleexamen. Gitarrlektionerna ges på Kungsholmen i Stockholm, alternativt online. Privatundervisningen anpassas utifrån gitarrelevens intresse, önskemål och behov. Målet med gitarrundervisningen är att det ska vara roligt, trevligt och utvecklande för eleven. Inga förkunskaper krävs för att lära sig spela gitarr. Både nybörjare och erfarna elever är välkomna på gitarrlektion. Gitarrkurs i form av individuell undervisning ges till pensionärer, vuxna, ungdomar och barn (minst 8 år gamla). Unna dig en stimulerande, utvecklande och rolig fritidssysselsättning! Gitarrspel är en perfekt hobby att ha hemma. Att ha en privatlärare i gitarr är det bästa sättet att lära sig. Boka privat gitarrlektion hos Martin Ågren!


Boka gitarrlektion

Mejla intresseanmälan till info@martinagren.com för att bli kontaktad angående bokning! I mejlet skriver du:

* Ditt mobilnummer.

* Om du vill boka 45 eller 60 eller 75 eller 90 minuter.

* Elevens namn (förnamn och efternamn).

* Om du har presentkort.

* Om du vill ha gitarrlektion på Kungsholmen eller online.


 

Gitarrlärare Martin Ågren i Stockholm
Martin Ågrens lärarlegitimation och examensbevis

 


Erfaren gitarrlärare

Martin Ågren har lärarlegitimation och 5,5 års musikhögskoleexamen med gitarrlärarinriktning. Martin har gett mer än 1000 gitarrlektioner som professionell gitarrpedagog och är även en erfaren musiker.


Individuell lektion

Gitarrlektionerna ges i form av individuell undervisning, det vill säga: en elev per lektion. Fördelen med denna typ av individuellt anpassad privatundervisning (jämfört med gruppundervisning) är att gitarreleven kan känna sig trygg med att undervisningen går lagom snabbt fram i ett tempo som passar eleven.


Alternativ 1: IRL

Gitarrlektioner ges på Kungsholmen mellan Fridhemsplan och Thorildsplan. Besöksadress: Lindhagensgatan 51, 112 43 Stockholm. IRL är en förkortning för in real life och betyder att man ses på riktigt (till skillnad mot online där man ses digitalt via Internet).


Alternativ 2: Online

Om du inte har möjlighet att ta dig till Kungsholmen i Stockholm (där IRL-lektioner ges) så kan du ha gitarrlektioner online istället. Distansundervisning ges via Google Meet (funkar ungefär som Skype och Zoom). Gitarrkurs via videosamtal är en bra lösning för dig som har lång resväg till Kungsholmen eller som inte bor i Stockholm. Online-lektioner är även en bra strategi för dig som har ont om tid, eftersom du slipper restider till/från undervisningen när du väljer att ha gitarrlektion via dator, surfplatta eller mobil.


Trygghet

Coronaanpassning vid IRL-lektion: gitarrläraren och eleven sitter minst 2 meter ifrån varandra, vilket är bra ur allmän smittskyddssynpunkt. Ventilationen i undervisningsrummet är bra. Om gitarreleven är under 18 år så är alltid en förälder varmt välkommen att sitta med i undervisningsrummet under lektionen.


Tider, privatlektioner

Gitarrundervisning ges både vardagar och på helgen, vanligtvis eftermiddagar och på efter-jobbet-tider.

 

Du kan lära dig

När du tar gitarrlektioner hos Martin Ågren, kan du lära dig: trubadurspel, klassisk gitarr, musikteori, musiklära, ergonomi, sittställning, handställning, olika låtar, övningsstrategier, teknikövningar, fingerspel, plektrumspel, ackord, melodispel, skalor, kompfigurer, slagkomp, strumming, basgångar, snygga intron, tabulatur, noter, olika genrer, repertoarkännedom med mera.

 

Presentkort

Julklappstips och tips inför födelsedag: presentkort på gitarrlektioner i Stockholm hos gitarrpedagog Martin Ågren. Ge bort presentkort med gitarrundervisning eller önska dig denna upplevelsepresent som julklapp eller födelsedagspresent! För att beställa presentkort: e-posta till info@martinagren.com och skriv om du vill hämta presentkortet hos gitarrläraren på Kungsholmen eller om du vill få presentkortet e-postat till dig!


Presentkort på gitarrlektioner i Stockholm

 

Pris, privatlektioner

Pris, inklusive moms, per gitarrlektion, individuell undervisning:

* 45 minuter: 500 kr
* 60 minuter: 650 kr

* 75 minuter: 800 kr

* 90 minuter: 950 kr

Företaget Martin Ågren är godkänt för F-skatt och momsregistrerat.


Lyssna

Här kan du lyssna på Martin Ågren när han spelar gitarr och sjunger samt presenterar verksamheten.


Låna akustisk gitarr

Du kan låna akustisk gitarr (för högerhänt, vuxen gitarrist) under IRL-lektion, och du behöver inte fråga om lov i förväg.


Repertoar, låtar

Martin Ågren har fler än 250 sånger i sin repertoar och har ytterligare hundratals gitarrstycken och övningar att lära ut. Här är ett dokument som visar låtarna ur sångrepoertoaren (men övriga gitarrstycken och övningar visas inte i dokumentet).


Teambuilding, gitarr

Martin Ågren erbjuder gitarrkurs som teambuilding-aktivitet till företag. Martin har sedan tidigare erfarenhet av att leverera musikaktivitet i form av gitarrkurs till företag.


Musikskolor

Martin Ågren har även erfarenhet av att undervisa i gitarr på musikskolor. Martin var tidigare anställd som gitarrlärare på Nacka Musikskola, men valde senare att övergå till att arbeta heltid i sitt egna musikföretag. Sedan ett antal år tillbaks så anlitar även Nordiska Musikgymnasiet Martin Ågren på årlig basis som gitarrlärare på det estetiska programmet.


Recensioner, betyg

Här nedanför kan du läsa omdömen skrivna av Martin Ågrens gitarrelever/kunder (ursprungligen postade på Facebook/Google).


Recensent Therese Lagerman

Therese Lagerman
Duktig och kunnig gitarrlärare. Plockar fram glädjen i spelandet. Pedagogisk och tålmodig. Rekommenderas varmt!

 

Recensent Cecilia Clase
Högsta betyg, fem stjärnor.

Cecilia Clase
Martin är inte bara en duktig musiker med stor repertoar, utan även en engagerad, hjälpsam, lyhörd och konstruktiv lärare. Man utvecklas snabbt när man spelar med dig!

 

Recensent Björn Zettergren
Högsta betyg, fem stjärnor.

Björn Zettergren
Underbart pedagogisk och tålmodig lärare med gott om humor. Kul lektioner varje gång. Rekommenderas!

 

Högsta betyg, fem stjärnor.

Iuliana Deaconeasa

Väldigt duktig, pedagogisk och tålmodig lärare. Min dotter tyckte att lektionerna var jätteroliga! Martin rekommenderas varmt.