Gitarrlektioner

Gitarrlektioner i Stockholm

 

Gitarrlärare i Stockholm erbjuder privatlektioner i akustisk gitarr. Gitarrlektionerna ges på Kungsholmen vid Fridhemsplan, Stadshagen. Privatundervisningen anpassas utifrån elevens individuella önskemål och behov. Målet med gitarrundervisningen är att det ska vara roligt, trevligt och utvecklande för gitarreleven. Allt ifrån trubadurspel och klassisk gitarr till musikteori, övningsstrategier och ergonomi lärs ut, efter önskemål. Vuxna, ungdomar, barn och pensionärer är alla välkomna. Oavsett om du är nybörjare och vill lära dig spela gitarr från grunden, eller om du har spelat gitarr förut och vill vidareutveckla ditt spel och kunnande, så är du välkommen att gå gitarrkurs hos Martin Ågren. Unna dig en stimulerande, utvecklande och rolig fritidssysselsättning!

 

Boka gitarrlektion

Du kan boka lektion från gång till gång, utan att behöva binda upp dig på flera lektioner. Utöver vardagar så finns det ofta lediga tider även på lördagar. För att boka lektion:

1: Kolla först listan med lediga gitarrtider

2: E-posta sedan ditt tidsönskemål

3: Invänta svar/bekräftelse via e-post

 

Pris för individuell undervisning

Pris per lektion vid individuell undervisning (d.v.s. en elev per lektion) är 500 kr inklusive moms. En gitarrlektion är 45 minuter lång.

 

Pris när två elever har lektion samtidigt

Pris per lektion (när två elever har lektion samtidigt) är 400 kr inklusive moms, per person. En gitarrlektion är 45 minuter lång.

Gitarrlärare med musikhögskoleexamen

Martin Ågren, som är en erfaren gitarrpedagog och musiker, har 5,5 års musikhögskoleexamen med gitarrlärarinriktning bakom sig.

 

Gitarrlektioner centralt i Stockholm

Adress: Sankt Göransgatan 116 (länk till karta finns här). Fem minuters gångavstånd ifrån tunnelbanestation Fridhemsplan, uppgång "Sankt Görans kyrka".

 

Låna gitarr under lektionen

Du har alltid möjlighet att låna gitarr under lektionen, vilket exempelvis är smidigt ifall du har lektion direkt efter jobbet eftersom du då slipper ta med din gitarr till skolan eller jobbet.

 

Alla är välkomna

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna: vuxna, ungdomar, barn, nybörjare och elever som har spelat i flera år.

 

Gitarrläraren
Gitarrer
Gitarrelev
presentkort, gitarrlektioner

Presentkort, gitarrlektioner

Julklappstips och tips inför födelsedag: ge bort presentkort med gitarrundervisning eller önska dig denna upplevelsepresent som julklapp eller födelsedagspresent!

För att köpa presentkort: e-posta till info@martinagren.com och tala om vilket av nedanstående alternativ som passar dig bäst! Vänligen skriv även gitarrelevens namn och ditt mobilnummer i mejlet!

* Alternativ 1: Boka tid för upphämtning av presentkort på Kungsholmen. Det vill säga: du betalar på plats, får presentkortet i handen och får samtidigt se hur undervisningsplatsen ser ut.

* Alternativ 2: Betala hemifrån och få presentkortet postat till dig. Tänk på att det kan ta flera vardagar för posten att leverera kortet.

 

Erfaren lärare

Martin Ågren har gett mer än 1000 gitarrlektioner som professionell gitarrlärare och har genomfört mer än 200 konserter/livemusikuppdrag som professionell gitarrist och sångare.

 

Trygghet

Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt.

 

Online-material

Som gitarrelev hos Martin Ågren har du tillgång till online-material utan extra kostnad.

 

Musikutrustning

Som gitarrelev har du möjlighet att köpa musikutrustning i samband med lektion. Exempel på utrustning som vanligtvis finns på lager: stämapparat, fotpall, notställ, plektrum, barréklämma (capotasto), gitarrstativ, gitarrfodral, pärm.

 

Omdömen

Här är exempel på omdömen som gitarrlärare Martin Ågren har fått:

"Jag tycker att det är så himla roligt att spela gitarr hos dig!"

"Vilken lektion - vi hann ju med allt, tycker jag! Vet du, det här är som meditation för mig... Det är en eloge till dig!..."

"Du förklarar väldigt bra!"

"Tack för fantastisk lektion!"

"Du är bra på att lära ut, verkligen!"

"Tack för igår - det är alltid lika kul"

 

Sångrepertoar

Om du är nyfiken på att se Martin Ågrens sångrepertoar, så finns den listan här.

 

Kontakt

Gitarrlärare Martin Ågren:

info@martinagren.com

070-444 50 42

YouTube

Martin Ågrens YouTube-kanal

Fler inspelningar kommer!

 

Tillbaks överst på sidan

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Martin Ågren info@martinagren.com 070-444 50 42 Sankt Göransg. 116, Stockholm

Copyright: Martin Ågren. All rights reserved.